sesak nafas

assalamualaikum puan smua normal x ye bila trimester kedua ni kerap sesak nafas,bila penat sikit perut sakit dan trus sesak nafas? dh check tpi nurse ckp ok sbb hormon,tpi sy risau sngt

14 Balas

normal, trimester ketiga nanti lagi.. nyanyi semput. cakap semput. jalan semput. tengah makan pun semput, sesak nafasnya. tp kena belajar kawal pernafasan

saya skrg tgh merasai.. masuk 27w nfs mcm pendek..mudah mengah..nfs mcm x puas..

normal sis...sy pun mcm tu dr awl preggy smpy skrg dah 38w..

normal.. kkdang rasa senak lg klo dah hbis mkn

saya pun tengah merasai skrg....risau jgk...

normal,nnti time trimester ketiga lg terasa

Samaaa! Duduk diam pun mengah dan semput

aha.. betul la.. cepat penat..

normal.. nnt inform dkt kk

sy pon sama sis