Salam mommies sekalian .. Ada tips utk kurangkan paras gula dalam darah ? Doctor sahkan saya kencing manis takut ada masalah dengan baby nanti ..

yg saya tak tahan ni balik-balik nak kena pegi ambik darah ? dah la sejenis fobia dengan jarum .. Tolong ya mommies ada tips nak kurangkan tak ?

1 Balas

Kena kurgkn mknn manis...buah pun kurgkn jgk...saya waktu kne dlu..mmg xmnum dah air manis...klau minum pub sikit jee... Tp kadang2 kncing mnis tu dtg time mgndung je... Tp still kne jaga... Jgn smpai kne insulin..lg ssh nnt...

4y ago

Biasanya brpa point bru akan kena insulin ?