Cara nak kurangkan gula semasa pregnant

Hai mommies, ade tips tak nak kurangkan kan bacaan gula dalam darah ? Saya ade family yang kene kencing manis. Now saya pregnent, doc kate i pon ade tendency untuk kene diebetes. #ingintahu #bantusharing

1 Balas

its all about hormon sbnrnya..benda build dlm bdn. cuba la cut benda2 fast food and manis awhile. sbb nk cut sugar totally mmg susah.

5mo ago

ya. sbb tu masa 1st buka buku misi akn tanya family history. but jgn risau, if sangkut gdm just follow apa advice dktr dan misi. u will be okay.