kencing manis

Salam,sy baru blik Dr Kk ambik darah utk uji gula dlm darah,tp pg Ni gula Naik sampai 5.9, spttnya nurse ckp klu wktu pg cuma 5.2ja..nk buat mcm na ya bg ok balik,Ni first baby x Ada pgalamn..first time kna kencing manis

2 Balas

KLU saya pula pagi 4.01 TGH hri 4.6 ptg 4.0 mlm 4.1 cantik kena kawal pemakanan,jgn ambk nasi

Kena jaga mkn.. bolei tgok wall post sy. Sy ad share cra sy mkn wktu gdm dlu. Hrap mmbntu 😊♥️