Hai, nak tanya apa tips untuk kurangkan bacaan gula sebelum pegi ambil darah dan minum air di KK ya?

Tips Kurangkan Bacaan Gula

2 Balas

kalau saya seminggu sebelum minum air gula mmg akan pantang manis2 . dari anak sulung sampai anak ketiga buat gitu alhamdulillah result cantik je even sejenis suka makan manis2 jugak time ngandung hahaha

Saya pernah ada GDM msa pregnant ke2. Yg ketiga ni sya try xmakan makanan manis kecuali buah dalam masa seminggu. Nasi pun sya xmakan. Alhamdulillah untuk kandungan kali ni xda GDM