BOY or GIRL??

Hai mami .. ni baby boy or baby girl ye??

BOY or GIRL??
27 Balas

Boy nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

3y ago

sy nak join bolh ?? knpe x buka wsp

xreti tengok... ank kedua pun doc kata girl sb xde ciri2 boy.. lahir BOY.. 🤭🤭🤭

2y ago

lamgsung xpndi nk tgok scan tu..Sypon xtau jntina lg..4 ank semua scan xpernah nampak..beli bju unisex je..🥴🥴🥴

boy kot sbb nmpk mcm telur dia bulat tuu ... klau salah maaf, skadar mneka

Saya sbnrnya dri awal tngok gmbr scan x pndai nak tengok..😁

Belum sampaike fasaa ni 🥴 belum reti tengok

Kalau yg ni sist agaknya boy or girl ye?

maaf kalau ini boy or girl ye?

4y ago

Yg mana gambar pistol dia sist boleh bagi tanda dlm gambar tu x 🙏🙏

Boboboy.. ada nmpk pistol tu 🤭

nk ty klo yg ni.. pmpuan kan?

2y ago

Nmpk mcm burger, girl..

siapa yakin ini boy😊😊