Siapa dkt sini yg perut tebal / badan berisi atau chubby? Minggu ke brapa bru nmpak perut korang?

Yg mana chubby tu boleh x share minggu ke brapa bru korang nmpak perut membulat.. Kita ni skrg perut nampak lemak buncit je hihi. Sbb picit² perut masih rasa lembik² lemak haha.. Entah bila nak nampak jelas baby bump.. 15w

35 Balas

Sy perut tebal dan obese, 6 bulan dh nampak mcm 9bulan. Sekarang 8bulan, nampak mcm nak meletup dh perut. 😂

saya baru 14 weeks, perut dah buncit dan keras. bayangkan sy pendek, berat pulak 48kg, nampak mcm penguin 😂

Sya nak masuk 20 weeks pon still x nampak..kalau pakai baju fit sikit ibarat nampak badan kita gemok jea ..

saya dah 7 bulan tp org tegur tak nmpk perut pun..mgkin sbb bdn besar, tu kot yg jadi mcm tak nampak

sy sekarang dah nak masok 16 mnggu perut dah nmpak dah menojol bila pkai tshirt mmg nmpak dah sis

saya jenis badan besar 24w baru nmpak perut sikit.. skrg 29w pun orang ingat 4 atau 5 bulan

saya 28week baru nak nmpak... tu pon kadang nmpak buncit je

samaaa, saya nk msuk 7 bln bru org tau saya preggy

saya 8 buln lbih bru nmpkk bby bump si🤣😁.

masa nak dekat beranak baru nampak..