5 weeks pregnant,

Yesterday I when to do some scan, but doc said that she cannot see the baby, its that possible to early scan so see the baby? I might be prgnant for 5weeks based on my calculation my last period.

7 Balas

Dont worry sis..sy aritu pegi klinik nk confirmkn pregnant ke tak, then doc cakap dh 5 weeks tp bila scan x nampak..then 2 weeks later datang lg doc nk scan & nk confirmkn due date..time ni baru nampak..sblom pegi scan tu pastikn tahan kencing..mcm sy pundi kencing kecik sebab tu mse 1st time scan tu x nampak, then doc suruh tahan kencing mse 2nd scan tu..dont worry insyallah baby ada cuma kecik x nampak lagi😘😘..