hB low

Yesterday check up for 20weeks pregnant. And my HB low around 9.7 ? i already eat iberet. But its not working? Or i yg salah cara makan? ?

195 Balas

Dah lama tak mkn iberet? Kite mkn iberet jga tp take time utk naik hb. Alhamdulillah near nak beranak tu dah 13hb

Saya juga ada turun. Lepas tuh saya minun fresh milk banyak2. Kadang minum susu lembu, kadang minum susu kambing.

9.7 ok lg sis, sy checkup 17weeks hb 9 jaa 😭 kena cucuk maltofer 5hri brturut2 smpai lebam dua2 belah punggung

4y ago

Cucuk maltofer dlm drh ke?

try obimin..hb sy tak pernah low..slalu ok setiap kali check up..12 ke 13 mcm tu..lagi saya pengemar nescafe..

Nurse kata kandungan membesar mmg ada possibilities hb low. Mkn buah jambu batu, delima, sayur bayam, kerang.

beli jus ma mariam ... in shaa Allah tlg hb naik...sy amalkan alhamdulillah mmg hb cantik selalu app...

4y ago

Minum jus mamariam gdm okeii tk

Susu kambing dan daging kambing..... Cubalah... Dah berkesan dgn saya sendiri dan byk kenalan saya

Awak cuba makan jus mamariam. Harap membantu. Sebab sy amalkn juga.. pastu makan buah jambu, ikan bilis

Sy hb low juga 2 minggu amalkan buah delima alhamdullilah dtg checkup hb dah naik dri 10.3 ke 11.9 😊

zincofer sy x blh telan msti muntah balik.. skrg tukar ubat iron tablet hrap prgi klinik smua ok....