geli

Yang korang ni post2 gambar darah ni tak fikir org lain ka?Jumpa dr terus la kalau dah rau ada pendarahan.kan ada dalam buku pink dah kata kalau ada darah jumpa je dr atau nurse..geli la org tengok.. sama juga yang tengah syok post gambar perut korang.. tanya boy or girl..pergi oa scan..bukan apa tau..korang kalau nak kepastian tanya la pakar..kalau sekadar tanya advice boleh la..ni post gambar darah la..gambar janin tak jadi la..mana la korang letak maruah diri dan keluarga korang ni?

20 Balas

Btul tu ..stuju sgt..kdg xphm gak jnis suka post gmbar drh2 ni smua.. siap pgg darah lendir2 tu letak kt tapak tgn plk aiyooo..kita yg geli..pdhal nurse pn dh ckp bleeding sikit atau bnyak trus ke hospital..nurse pn siap tulis dlm buku tu lg ha.. ni dh tau risau,dh tau brdarah, smpt lg pegang drh tu pstu amik fon snap gmba.. eee tak geli ke..