Privacy

Sorang start upload gambar pad/pantyliner, lepas tu makin byk la up gambar keputihan, lendir2, tompok darah apa semua. Malu la sikit ibu2. Org lain tgk pn geli. Klu dh keluar mcm2 benda, takpayah tanya sini. Terus jmp doc je. Sini takda professional yg akan diagnos sakit awak tu. Its super gross.

33 Balas

Memang boleh buat x nampk.. Tapi kalau tak ditegor.. Xtau silap.. Kadang2 yang da besar pnjg ade akal fikiran yang waras tak boleh beze mane elok atau tak.. Dlm erti kata lain tak ade sense of humor.. Saye penah dengar ceramah ustaz shamsul.. Tanda2 penyakit mental yang kite ade sikit sbnyk adalah tak boleh terime teguran. Melenting lepastu gune bahasa tak elok. Sok anak jadi mcm tu kata anak jahat, padahal didikan dekat rumah. Sorry ter_emo.

5y ago

common sense la. bkn sense of humor. lain maksud tuh

Hi, pihak kami akan memantau perkara ini secara berkala. Pengumuman untuk kegunaan fungsi NSFW akan di keluarkan secara berkala. Terima kasih atas peringatan anda buat pengguna yang lain. Kami sangat hargai.

4y ago

Yes tolong pantau untuk orang yang upload tanpa sensitiviti ni.. Dorang bole je hide .. Tapi ntah tahu ke tak fungsi NSFW tu . Tgur pun susah .. Ade pulk suruh kita buang je apps ni klu tak bole bnde mcm tu

Btul awak saya dah lah tngah alahan . Nampak orang upload kputihan ape semua ya Allah mual sangat .ada sorang hamba Allah tu saya tgur tapi jawapan dia sruh saya buang apps ni tak sangka dpt jawapan mcm tu pdahal saya just nk sruh dia kaburkan je gmbr tu tekan for sensitive photo sb tak semua orang bole tngok .

😣😣Tak tau nk kata ape dah... Orang kalau tak fikir orang lain mcm tu lah... Selfish.. Sesuka hati die jek nak masukkan gambar yang tak sepatotnya... 🤦‍♀️ Macam kite yg tekak tengah tak tentu arah bole tengok jek.. Dah potong selera lah... Muntah2 terus... Ingat tak penah ke..? 😥😥

haha...tau xpe..xde org nk kecam ke post sis ni..baru ni ade sorg post pasal bosan tny bnde sama,tunjuk gmbr, tny nama anak, kemain org kecam die... ayat cm biasa, app ni bukan bapak awk punye,xde syarat2 nk post ape,klu semua bnde bleh google,search sndiri, ape guna app ni.. haihh..😒

5y ago

haa..betul tu..siap done report lg kt org yg post tu...pelik betul..ye la,kt sini je kan nk brhubung ibu sama ibu. haha..bukan nk kondem,tp cmtu la...heee

Betul?! Setuju sgt dgn sis..padahal kan dah ditunjuk cara2 nk hide gambar. Takde la kite ni loya ke apa tgok benda2 camni.. Memalukan kita jee bila share pampang benda camtu.. Kang kita bsing ade yg condem

Itu lah. Sama lah gambar tahi baby pon. Tak sesuai. Kot lah ada ibu2 yg alah tgk benda2 merepek tu ke kan. Kalau dia tutup gambr tu tape gak. Ini bila scroll terpampang tahi tu . Aiyoo

4y ago

Klu tahi anak sndiri mmg la tak rsa jijik kan .tp klu ank org lain saya mmg geli . Samalh mcm drah2 lendir kputihan tu semua .. Klu tngok saya pnya takdelah jijik sgt ni .. Ni tngok org pnye mmg mual sgt . Kputihan lendir ya Allah taktaulahh nk ckp apa tgur baik pun susah.

Bila ditegur suruh hide je pun tapi tngok la jawapan 😅😅😅 harap #asianparent pantau la apa yg orang upload . Sebab dorang bole je hide .tp ntah laa mgkn tak tahu fungsi NSFW

kalau sy selalunya scroll je laju3 biar tak nmpak 😂😂 , kalau nmpak jap gih muntah pula 😂😂 .tapi klw yg bist NSFW tu ok lah . yg tak hide tu yang sy scroll laju laju😂

Sangat mengelikan.. ! Hari tu dok scroll tetiba ternampak gambar yg tak di blur iaitu keputihan hijauuuuuuu... Ya Tuhaaann.. ! Loya tekak ni nengokknye.. 😩😩😩

4y ago

ya u,, kita sampai termuntah.. tak beragak nk post pun kn..