Hadirkan lah zuriat dirahimku semula

Ya Allah susahnya nak dpt zuriat nie... senang mengandung dan senang gugur pulak.. Ya Allah hebatnya ujianMu, ???

44 Balas

Sabar sis. Bykkan berdoa supaya hati sentiasa tenang dan mudah redha. Jgn putus asa. Jaga diri..kalo penat take 5. Jgn paksa diri. jaga pemakanan. Cari masa utk 'honeymoon' selalu dgn suami. Cpat² alihkan perhatian bila stress. Yakin bahawa anak akan hadir dlm hidup tepat pd waktu dia.. teruskan berusaha