Hadirkan lah zuriat dirahimku semula

Ya Allah susahnya nak dpt zuriat nie... senang mengandung dan senang gugur pulak.. Ya Allah hebatnya ujianMu, ???

44 Balas

Sama mcm saya sis 😔 baru kemarin sy gugur .sy 3 kli dh gugur . Semoga kita ada rzki lg inshaAllah

4y ago

amin

Sabar sis. Setiap orang ujian nya lain lain. Semoga sis dimurahkan rezeki utk hamil. Amin

Semoga dipermudahkan urusan dan ada rezeki zuriat buat sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Sabar bnyk2 sis. Ni semua ujian utk sis dan keluarga. Insya allah rezeki sis tak lama lg

sabar sis. kes sis sama spt saya. sy cpt lekat tapi gugur. dah gugur 2x. 😭😭

Semoga ada rezeki utk sis.. Manatau nanti dpt sekali kembar 😘

InsyaAllah sis, kuatkan semangat. Semoga diberi peluang lagi.

Insya allah doa byk2 sis jaga mkn ,, doakn saya ttc jugak

Semoga ada rezeki untuk awk dan sy untuk menjadi ibu

Aminn.. InsyaAllah.. semoga dpermudahkan rezekinya..