Hadirkan lah zuriat dirahimku semula

Ya Allah susahnya nak dpt zuriat nie... senang mengandung dan senang gugur pulak.. Ya Allah hebatnya ujianMu, ???

44 Balas

Sabar sis. Bykkan berdoa supaya hati sentiasa tenang dan mudah redha. Jgn putus asa. Jaga diri..kalo penat take 5. Jgn paksa diri. jaga pemakanan. Cari masa utk 'honeymoon' selalu dgn suami. Cpat² alihkan perhatian bila stress. Yakin bahawa anak akan hadir dlm hidup tepat pd waktu dia.. teruskan berusaha

Sabar sis..sy mcm sis juga tapi alhamdulillah Allah bg peluang untk sy pregnant lagi now dah 11w..berdoa lah sis..doa tuh kan senjata kita..Allah akn bg pada wktu y tepat..kita rasa kita mmpu tpi Allah lg mengetahui..nak2 kalau hujan kan doa lah bnyak2 time hujan turun..be positive yer dear..

Bykkan bersabar sis.mulakan dgn eat clean..elakkan mknn berminyak n lebihkn Sayuran n buah2an.elakkan stress..sentiasa gembira n positif sis.insyaAllah disertai dgn doa bersungguh2 n yakin dgn Allah akan makbulkn doa kita.

Sis boleh ikhtiar dgn jus mamomhope.. Insha Allah.. .. Sya pun lma tnggu zuriat alhmdulillah dgn mgml jus mamom sya preggy sis.. Insha Allah kita try je sis coba jgn prnh putus asa putus doa smbil kita ikhtiar

Bykkan berehat sist.. If pregnant lgi lepas ni, tlg bedrest atleast 1 bulan.. Sy dulu pun sering miscarriage smpai 5 kali.. Hanya ini yg ke6 sy sy berjaya lepas smpai minggu ke13.. Itu pun byk pantang sy..

5y ago

Berpntang

Sesungguhnya ujian yang awak terima tu tak semua merasa oleh setiap org dari kita. Sememangnya awak terpilih oleh Allah antara hambaNya yang Dia sayang.

Byk2 bersabar sis..mcm saya tahun lepas keguguran 2 kali..saya redha..awal bln july ni saya mengandung semula harap2 kali ni ada rezeki saya

Sy plk susahnya nk lekat..nk bole no2 amik ms 5thn jgk...tp gugur...nk bole no3 pn sama 3thn lps tu gugur lg..ank sulong dh 8 thn...huhu...

Sabar sis..kena kuat..sekurang kurangnya Allah tunjukkan yg sis bleh mngandung..insyaallah ada rezki sis nti...

In shaa Allah ada rezeki nnt.. Doa byk2 semoga rahim kuat dan klu prgnent lg kn bykkn rht dan x buat keje berat