Doakan kami ttc

Ya Allah, sesungguhnya engkaulah yang maha mendengar dan lagi maha mengasihani . Engkau kabulkanlah doa kami , berikanlah kami nikmat merasa menjadi seorang ibu , nikmat mengandung, melahirkan dan membesarkan zuriat kami . Sesungguhnya telah lama kami menanti tanpa berhenti meminta kepadamu ya Allah. Hadirkanlah zuriat di dlm rahimku ini ya Allah. Sesungguhnya dgn kehadiran zuriat ini akan menambahkan lagi erat kasih sayang kami . Dengarkanlah doa kami ya Allah . Hanya padamu tempatku memohon, meminta dan merayu ya Allah. Aamiin ya Rabbal Alamin.

11 Balas

Inshaallah amin. Semoga ada rezeki zuriat untuk semua wanita 🌹

In shaa allah ada rezeki untuk mommy!! Jangan strees ok ❤️

insyaallah ade rezeki mommy. jgn stress² yaa.

aaminn smoga ada rezeki utk mommy.

Ameen moga kita merasa ada anak

aamiin ya robbal alamiin

aamiin ya rabb

Amin. ...

Aamiinn

amin