alahan

Ya allah sabar jela alahan truk sngt smpai nk buat kerja pon xboleh ? Momy2 prnah hadap situasi gini x ? Ada petua x ? Sya smpai ngeluh kt suami

16 Balas

Sy pon sme mse awl2 prgnnt..muntah terok..awk kena kerap makan tauu..xkesah biskut ke roti ke..makan je..jgn bg perut kosong..pstu wktu sy awl2 prgnnt sy mkn buah tembikai, pisang.. bnde tu kurangkan rse loya sy mse tu.. awk try oky..insyaallah ok la nnti..

5y ago

Welcome