alahan

Ya allah sabar jela alahan truk sngt smpai nk buat kerja pon xboleh ? Momy2 prnah hadap situasi gini x ? Ada petua x ? Sya smpai ngeluh kt suami

16 Balas

Tgh mengalaminya, muntah2 dh slow down skrang, tp keja bab membasuh, mengemas, memasak xlarat nk buat, malas yg amat sangat.. Xbleh nak cium bau masak2 ne..nsibla en somi & mother in law sangat2 memahami.. Hadapila dgn sabar..

5y ago

Sya msa xtahu pregnant dia xalah . Once tahu pregnant tu tiba2 jadi alahan truk