alahan

Ya allah sabar jela alahan truk sngt smpai nk buat kerja pon xboleh ? Momy2 prnah hadap situasi gini x ? Ada petua x ? Sya smpai ngeluh kt suami

16 Balas

Sama sis.. Sedih gila badan rasa x larat keja pun x blh buat. Sy tiap hari muntah x kira pg ptg mlm. Makan tak lalu mnum air kosong lg la perit time muntah sebab perut betul kosong. Skrg sy mkn buah ja.. Tiap kali muntah tiap kali nangis. Rasa stress jugak banyak benda husband tlng prepare sbb sy memang totally tak larat dah.

5y ago

Sya mkn buah pon kluar balik . Hmmm tulah kdang2 rasa brsalah ngn suami xdpt nk sediakan dia makanan sbb sya xboleh bau msak2 . Kerja2 rumahs emua dia yg buat