alahan

Ya allah sabar jela alahan truk sngt smpai nk buat kerja pon xboleh ? Momy2 prnah hadap situasi gini x ? Ada petua x ? Sya smpai ngeluh kt suami

16 Balas

Saya dah 13 minggu masih alahan. Lagi sedih bila suami saya kata saya ni ikut perasaan je. Saya ni makan muntah minum muntah berat makin susut muka makin cengkung sampai sendiri rasa x da energy lgsg. Rasa nk tidur je.

5y ago

Samalah sya pon mkn muntah minum muntah . Smpai abis semua isi perut keluar. Risau bby dlm perut ja. Hmmmm suami sya siap perli werk2 lagi . Tpi berat xtrun pon sya ni hmmmm