Agaknya anda dapat bercuti ke mana ya?

Wowww bestnya bercuti! Ada yang dah plan ke hujung tahun ni pergi mana?😍 Kalau beum, elok sangatlah tengok gambar bawah ni. Perkataan pertama anda jumpa boleh jadi tempat yang anda akan bercuti tau lepas ni😆

Agaknya anda dapat bercuti ke mana ya?
60 Balas

1. Kelantan (10.2.2022) 2. Sabah (1.2.2022) 3. Pahang (next weeks 4. Terengganu (10.2.2022) 5. Johor (balik kampung) 6. Sarawak (next weeks) berjalan sebelum bersalin 🤣

Pahang, Terengganu, Johor, Penang, kelantan, Sabah, Sarawak, Perak

kelantan. .tp ujg bln br nk ke klntn. .awl bln da ke lngkwi 😁

pahang, johor , terengganu 😊 moga da rezeki prg sna 🙏

PERAK, KELANTAN, JOHOR, TERENGGANU, PAHANG, SABAH,

pahang.mcm tau² je awal bln 12 nk ke kuantan..😊

Terengganu, Kelantan, Pahang..timur belaka😅

Pahang...MMG planning nk kesana lepas bersalin

pahang ,sabah, terengganu , kelantan , johor

Terengganu, Pahang, Johor, Kelantan, Sarawak