Confuse sebab 2/2 garis tak terang. Tp nampak garisan

Wlupun kita tau beza kan mn positif dan tak .. Tp ttp nk Brtnya kan sbb apa sbb kita nak lbih kpstian .. Ibu2 klu mcm ni pregg tak.. Sbb klu ikut kan kitaran haid sy dari hbs dah 2buln sminggu .. Tp sy sllu krem perut dan sakit payudara rasa mmbengkak tu.. Betul ke sy pregg ..

Confuse sebab 2/2 garis tak terang. Tp nampak garisan
15 Balas

Alhamdulilah pagi tadi saya cek .. Saya positif hakak2 alhamdulilah dah masuk 5w .. Terimakasih semua yg beri cadangan .. Smoga kita sntiasa dberkati amin ya allah.. Smlm tk tdr agak nya trlalu fikirkan kan tu trs pergi hospital pagi tadi .. Syukur scan pun nampk kantung dan baby cenonet alhamdulilah sujud syukur pada maha kuasa 😇

4y ago

тerιмaĸaѕιн ѕιѕ. and тc тo ѕιѕ

negative/invalid. tak perlu stress tenung upt yg was2 mcm tu 😂 beli upt baru test lain, make sure baca bagi paham apa yg ditulis dkat kotak or plastic upt tu. habis tempoh bacaan dan masih tiada garis kedua, ambik buang jauh2 sbab lepas dr tu result dah tak boleh pakai.

Kalau ikutkan tnda tu..mcm dgn sya mula2 tk thu pregnant juga lh..dh thu pregnant..sya tnya nurse...ya...itu tnda hamil..tp kat upt sis..mcm negatif...tp nk kepstian lagi..test lagi sis..

4y ago

Baik sis . Terimakasih ye sis

sis cuba clearblue digital.. boleh beli kat watson atau guardian..hritu sy pn cek, mmg pudar.. bila try clearblue digital kandungan da msuk 4minggu..

sy xsuka beli upt brand ni.. sbb dia mudah naik evap line, bukan positif pun.. cuma evap line, sy dh 3 cycle duk guns upt ni last xguna dh sbb mmg bg hrapan palsu

4y ago

haah.. msuk cycle 4 sy guna brand upt lain, pdahal bli kt farmasi tu

mcm terlebih urin tu sis ..mcm ni juga jenis sya guna dulu taruh 3 titis jer dah nampak double line ..klu bnyk taruh urin tu yg jd invalid tu

4y ago

Ouh yake .. Tkpena pakai test ni masa frst baby trsng hsptl je .. Thankyou sis atas cadangannya

garisan x jelas mmg buat tertanya2.. nk kepastian, cuba lg dgn beberapa upt atau check dgn doc sbb doc byk kaedah utk check lg tepat..

4y ago

Tula igt nak buat mcm tula .. Mksih sis

Saya pernah test jadi cmni. Tak pregnant. Usually invalid sign. Cuba try upt test lain

nk kepastian,sis kena buat test kt upt yg baru..moga2 naik double line yg dharapkn tu ye...

4y ago

Amin.. Mksih sis😘

bnyk sangat air kencing tu sis. atau myb dia belum hbis scan kencing tu lagi

4y ago

Alhamdulilah sis. Dh chek kan hospital.. Dah scan baby pun nampak. 5w7d ehehe thnakyou sis