Confuse

Hi Mommies, after 6 day missed period, saje buat upt pg td. Alhamdulillah naik double line lepas 2 bulan recover dr miscarriage . Tp mcm risau nk bg tau suami sbb ada kenalan sy kes dia buat upt memg naik double line, lepas 2/3 hari ada bleeding. Pergi hospital & klinik ckp dia tak pregnant, and darah tu dia period mcm biasa. Sy risau terbagi harapan pd suami. Sbb previous pregnancy sy memg excited bg tau dia. Go thru mcm mcm test dekat GH, private sbb doc suspect ectopic masa tu. Tp kalau tak bg tau awal awal rasa mcm belakangkan dia pulak. Sbb kalau ikut kiraan br 4w. Pergi klinik pun tak nampak apa lagi kan. Terima kasih

Confuse
2 Balas

Aduhai sis. Bgtau la encik suami. Berita sedih ke gembira. Bgtau juga. Preggy ectopic ke tak. Bgtau juga. Itu la guna suami. Spya 22 boleh buat keputusan. Psl scan tu, normally gh mmg tak scan pregnant below 9w. Satu2 nya cara pg la scan klinik luar. At least sdh nampak kantung dia tu

5y ago

Sy 4 weeks da nmpk kntung. Tapi beza2 org2.. tggu lg 2 minggu ke br try g scan..

A'a normally 4w tak nampak lg tp takde masalah pun bgtaw husband. Boleh la sama2 tembak doa bg kandungan kuat. Dlm 7w mcm tu elok la g scan.