Confuse sebab 2/2 garis tak terang. Tp nampak garisan

Wlupun kita tau beza kan mn positif dan tak .. Tp ttp nk Brtnya kan sbb apa sbb kita nak lbih kpstian .. Ibu2 klu mcm ni pregg tak.. Sbb klu ikut kan kitaran haid sy dari hbs dah 2buln sminggu .. Tp sy sllu krem perut dan sakit payudara rasa mmbengkak tu.. Betul ke sy pregg ..

Confuse sebab 2/2 garis tak terang. Tp nampak garisan
15 Balas

bnyk sangat air kencing tu sis. atau myb dia belum hbis scan kencing tu lagi

3y ago

Alhamdulilah sis. Dh chek kan hospital.. Dah scan baby pun nampak. 5w7d ehehe thnakyou sis