my little baby habit

why baby sy tidur terjaga-jaga, lg2 waktu siang. tidur dkt atas tilam. tk smpai sejam jaga then comfort tidur balik. baru 2 bulan. ad tips nk bg baby tidur nyenyak tk?

2 Balas

Sama la. Paling lama sejam tidur. Paling skjp stgh jam. Smpai la umur 6 bulan. Bila mula start mkn, makin lena lak tidur. Smpai umur 9 bulan tidur 2 3 jam juga la.

selalu bby kerap jage mungkin xselesa pns atau kne sllu tgk pampers dia..xpon die lapar...kena kerap bg susu...selaly bby da kenyang die akn tido lame