Tidur tidak cukup

Normal ke baby 2 bulan tak tidur lena? Waktu siang? Kejap tidur kejap jaga. Kadang kadang bawak ke petang nak ke malam.

2 Balas

normal.. sbb dia dh mula nk kenal siang n mlm.. sya bila siang dia tdo tdo ayam je.. sat sat jga pstu pjm. mta blik.. org kta active sleep.. tpi oky je asalkn dia ada tido siang. bila mlm ank sya tdo lena kkdg tu x mnx susu pon..

12mo ago

ohh yeke. terima kasih kak

Anak sy 2 bulan. Siang tdo 15 mnit hingga 20 minit. Lepas tu bnyk jaga. Minum susu kerap. Lepas tu lena xlama. Sampai la nak ke maghrib. Malam pulak tdo lena. Kadang 4 ke 5 jam baru bngun nak susu.