diaper

which is better?drypers touch or huggies ultra or huggies platinum?

16 Balas

Huggies absorbent level is God like until baby don't make sound when pooping/peeing coz he's too comfortable! I prefer Drypers wee wee dry/touch. Much more sensible and soft for baby skin.

Huggiess la lembut.. Dh pernah try petpet dryper, dryper jdi merah2 berbekas celah peha dia.. Then tukar pet2.. Ok sikit.. Pstu try huggies the best one.. Beli yang wrna hijau tu.. Tiptop

Huggies bukaan kelangkang dia bsr...sesuai utk bby chubby2....drypers bukaan kelangkang dia xbsr...

Sy lebih pilih jenama Huggies ..Huggies ultra 👍.. Sgt lembut ..sesuai utk newborn ..

huggies ultra.. tu pun psal PCMC yg beri.. so saya truskan je.. so far ok la..

I use drypers touch, so far lembut sgt dan serasi dgn kulit baby ☺️

Paling best stakat ni huggies ultra, Gengki pn sama.. Lembut..

Drypers touch 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Mamypoko yellow colour 👍👍

drypers touch.... the bestt