Pampers huggies or petpet pilihan ibu2 semua

Salam..mommy2 semua sy nk tnya pampers apa yg sesuai huggies atau petpet...sblm ini ank pkai drypers ...Drypers bocor klau berak,berak yg cair la bocor....sy tgh pikir nk pkai petpet or huggies ?? #pleasehelp Sy dh try petpet yg tage xbocor..yg pants ini pening nak pilih..petpet or huggies..sbb drypers pants dlu kuat bocor nya..jenuh nk mnbsuh seluar..

2 Balas

ikot juga kot lau pakai lama mayb cepat bocor sbb sy pakai semua jenis pampers utk baby xde plak bocor 🤗 huggies y drypants tu pun ok atau tape mmg cepat dry

depends