Gender

When is the earliest I get to see the gender through scan?

218 Balas

Saya semalam pergi check up 20 week Kat kk scan.dr tgk macam nampak girl , alhmdulilah baby aktif sangat...baby November.

3y ago

wahh sama laa duedate bulan 11..Tapi saya belum scan gender o buat detail scan lagi..Nextt week baru appointment kk..

hai sya 20 weeks p klinik eva emily dr kata girl.. lps tu p klinik batu 6 kuala kedah 3.1.2022 dr kata girl jugak

masa 18w scan kat kk, doc ckp baby duk kepit. So x pe la, sy tggu 21week je p scan kat private lg puas hati. hehe

saya scan 32 minggu doktor cakap belum nampak sebab baby niarap pastu doktor bg 36 weeks nie untuk repeat scan..

Mine done during 19 weeks with details scan. Can see the 'pistol' said the doctor. Hehehe

sy haritu masa 14w scan kat kk dh nmpk boboy..lps tu 21w sy buat detail scan kat swasta,and mmg konfirm boboy

5y ago

sy dduk bukit sentosa,rawang sis..sy buat detail scan dekat klinik temanku,antara gapi..

16 week awak dh nampak 😍

2y ago

ni scan apa nama dia sis 5 D ke

Sy scan 16w.. nampak boboy..buat details scan 20w Dr kata girl plak.. haha..Dr kata tunggu 28w plak nnt..

2y ago

haii sis .. dah brsalin kan jantina mana yg betul sis masa 16week or 20week

saya scan week ke 20 dr cakap girl sebab baby tengah kangkang time tu 😅

4y ago

Sama la..sy pun bby girl...baby bg krjasama masa scan tu 😅

saya dapat tau gender baby at 14 weeks, baby boy but nanti 10/3 checkup kk nak double confirm gender 😊