How long does it take to get you weight back after pregnancy?
Voice your Opinion
Less than 6 months
1 year
More than 1 year

3536 respon

24 Balas

After delivered baby...setiap kali preggy berat badan akan turun tapi biasanya sesuai dgn saiz ketinggian, so far baby tak kurang berat dari 3 kg. Sebelum nak preggy he berat badan naik mendadak lebih overweight, lepas dah preggy after 2 month baru turun seperti yg sesuai. Cuma nurse dan doc je suka risau berat tak naik langsung ketika preggy.

Haha...donno how to say...now my bby age 6month bcome 7.. My weight 53.6kg now .. b4 preggy 45kg...went preggy my weight around 68kg..then after birth 56kg. Then reduce to 54kg... so aftr 6month become 7month just achieve around 1kg ...successful to loss the weight ...alhamdulillah...aja2 fightimmm✊🔥🔥

Now pregnant 🤰🏼 anak yg ke 3.. Lepas dari anak yg ke 2 berat badan memang susah sangat nak dapatkn berat badan yg asal.. Sekarang berat 75kg.. Before pregnant berat 65kg.. And i hope dapatlah berat bdan yg lama.. 💪🏼

Dont ask for it 😅😅.. before pregnant, my weight was 95kg, but 4 week after delivery, my weight 84.5kg... i just hope it going down more due to my bmi obesity 😅😂😂

sblm pregnant berat sy 60kg, sblm bersalin 66.5kg, lepas bersalin 59kg. harini baby 56 hari dah dan berat sy 56kg. xmau berat lama 😹

suka bila pregnant naik badan rasa syukur sbb dh lama kurus huhu alhamdulillah lps pregnant anak pertama badan dh berisi alhamdulillah

Tak nak balik berat sebelum pregnant. Sebenarnya sblm pregnant lg berat dr start pregnant sampai skarang 😅😅

Before prgnant 80.5kg, bfore deliver bby 81.5kg, now bby 21days 72kg..😘 xmau lah berat sblum preggy tu. 😁

On my first child only huhuhuuu now i just dont care anymore . Low profile alr after jd mak mak nih wakakakaka

Already get after giving birth. 😔 Getting more skinny 😩😩