Perasaan suami

Wahai isteri diluar sana , tolonglah faham suami dan suami tolonglah faham isteri . Suami ada perasaan , isteri ada perasaan.. Suami bagi layanan cukup dekat isteri . Lagi-lagi isteri sedang pregnant 8bulan . Penat , lelah , sakit , seorang suami tak pernah tunjuk pada isteri . Suami tahu isteri mudah marah , emosi tak menentu sebab pembawakan tapi kawal lah . Hormat suami , senyum pada suami , bersembang lah dengan suami apa-apa perkara pon . Stop main phone , letak tepi . Buat lah apa pon yang termampu untuk suami rasa dihargai . Suami juga berhak mutlak untuk bermanja .

11 Balas

Anak tu kan hasil dari kerjasama suami isteri maka dua2 kena give and take la. Tak boleh berat sebelah. Kena paham jugak isteri tengah bawak lagi satu nyawa dan zuriat penyambung generasi anda, kena bertolak ansur la sikit.kalau masing2 ego nak untung diri sendiri susah cakap la..