dulu duduk rumaa mertua memang terpaksa memendam rasa.Dapat mertua dengan iparduai jenis xreti nak ketuk pintu n maen terjah aje bilik maybe sebab saya menumpang..Saya sampai tanya husband kenapa dieorang macamtuu bukan ap Sebab saya dididik memang xpernah jejak kaki dalam bilik makayah saya.

Mcm saya , dduk serumah ngan family asben , baik mak mertua mahupun adik beradik asben , semua suka2 hati je masuk bilik .. Xde nk ketuk ke ,main terjah je .. Niat nk narah tp rumah org kan 😩

memang tak boleh mcm2 rahsia oo kan terjumpa burung tak bertuan parah la.burung selekon huhuhu malu

Betul.. teringat plak saya drama terbaru tv3 hati yg tersakitir

❤️

👍