Antara berikut, vitamins mana yang ada ambil semasa mengandung?

Voice your Opinion
Folic Acid
Zincofer
Obimin
Obimin Pluz

1722 respon

28 Balas

awal kehamilan ms 1st trismeter makan obimin pluz utk protect kantung baby dan tuk perkembangan otak pada peringkat awal bby build dlm rahim sbb dlm obimin pluz ada DHA dan epa serta omega 3...berbnding obimin yg lg satu. ..kemudian tuka kepada acid folic dan iberet..iberet sy makan hingga selamat bersalin...tu je yg sesuai dgn bdn..zincofer sy xblh makan .sbb sy akan pening terlampau sgt .jd doc tukarkan kepada iberet 😉✌🏻 disini saya sharekan perbezaan obimin dan obimin pluz 🥰✌🏻

2y ago

obimin tanpa DHa dan EPA