Boleh ke minum susu vitamilk booster di awal kehamilan

vitamilk booster di awal kehamilan

Boleh ke minum susu vitamilk booster di awal kehamilan
13 Balas

ada tgk kat twitter org kata product ni overclaim. takde folic acid pun. n dia tinggi gula. lagi better awak minum freshmilk. kalau dah terbeli ni bagi suami jelah minum.

Vitamilk ni bukannya okay pun, gula semata. Folic acid pun takde klu tgk lab test org buat sbb founder overclaim. Better minum fresh milk HL

saya pn dh beli, baru nak cuba bru mnum sekali, ktnya bgus untuk pregnant dan boleh naikkm hb. betul ke x sy xtau la.

3y ago

skrg saya DH 17week.. xleh mnum SBB jd cirit birit😅

Minum je fresh milk. Bahaya la produk mcmni. Tak takut rosak buah pinggang dll ke sis?

minum laa tamarmilk. ok bagus. sbb dia kurma. susu hl pun lg ok.

Minuman ESP shaklee ok x? bru beli blm try minum lgi☺️

3y ago

Ok👍🏻

Better minum susu wildan for mom susu kambing.

Jangan sis. Minum fresh milk ok dah

Jgn minum yg bukan2 masa mengandung

sy minum yg ni..btol ker xelok?

2y ago

dh bersalin ke wak