Vitamilk booster

Haii mommy, saya nak tanya ada tak ibu yang sedang hamil amalkn minuman milk booster, saya baru shja minum, tp katnya bgus untk ibu hamil, betul k? Sebab sya ad mslah hb rendah, then seller ckp#ingintahu o boleh membantu menaikkan hb, ape pendpat mummy ya??

1 Balas

Seller mmg akan ckp produk tu semua tkde masalah, tp blh selidik lebih lg sendiri. Ada ramai dh buat lab test vitamilk membuktikan tak ada folic acid atau apa apa bahan yg elok utk ibu mengandung, tinggi dgn gula semata. Drpd cari produk mcm vitamilk ni baik tny doktor produk apa yg elok utk naikkan HB.

3y ago

betul juga tu rmai juga cakap, myb sy kne stop la bnde tu. sebgai gantian susu. mmg mnis klw flvr vanilla tu nmpk gula dia