kawan tak reti beli shopee

Utk 1 2 kali aq tlg belikan kwn aq brg shopee...skrg hari2 dia screenshot suruh belikan brg kt shopee...makin hari makin byk plak brg dia...stress pulak aq jadi nya..belajar tggi2 bab beli online hrp org lain...tgh2 pregnant dgn sickness nya lg nak melayan org mcm ni...annoying la...sorry la korg yg baca ni...nak meluah je...walau kawan baik mana pon...kalau byk sgt brg nak kena belikan..da macam org suruhan pulak...da mcm hamba plak kdg2 tu...kalau suro tu terus suruh cari takde perkataan tolong pulak...

17 Balas

Memang letih kalau perangai mcm ni..sis buat xtahu jela,lama2 dia faham la tu..xpun sis cakap ja terus terang sampai bila nak sruh aku beli ko belajar la beli sendiri.. Anak buah saya darjah 4 pun dah pandai beli barang kat shopee,yg tu ibu dia plak yg pening..nasib la xde transfer on9 kena g bayar kat 7e 😅

4y ago

Sy buat gak x tau...tp x smpai hati rasanya...ble lama2 mcm pening dibuat nya...rasa serba salah pn ada kalau buat jahat kt org...tp tu lah sndr pening 😂😂