Ni org panggil mood swing ke?

Aq tngh story kt tunang aq.. Time tngah syok story tu, dia potong beb... Aq dah mcm kena rasuk, mrh dia kuat gila dlm kereta.. Dulu memang prngai mcm ni tp xada la seteruk sekarang😞 rasa brsalah pulak... Btw, i dah minta maaf (time dia tido) dngar ke tak dia punya pasal.. Skrg bby dlm prut bru nak masuk 18w3d.. Harap xikut prngai buruk mummy ye. #1stimemom #firstbaby

1 Balas

Bila seorang wanita mengandung, mood swing tu mesti ada. Jadi ia normal. Tapi you kena control mood swing tu sebab ada yang cakap, akan turun ke anak nanti.

3y ago

Ya.. Sebulan je mood mrh mcm tu.. Xada mrh2 dah.. Tp bnyk senyap pulak. 🤣🤣🤣 31w1d