saiz perut

usia kandungan berape bulan baru nampak perut jelas macam orang mengandung? saye 3 bulan and perut blom jelas .. normal ke tu? bila buka baju baru nampak sikit mcm benjolan , kalau pakai baju kurang nampak .

17 Balas

Normal je sis.. sye yg 37w skrg bru la nmpk perut... tp nurse n doktor tetap ckp perut sye kecik.. mse 7bln sye tukar klinik utk check up.. nurse jd blurr plk dye tnye sye mengandung ke x.. sbb perut mmg xnmpk.. bg sye xkesah la perut besar ke kecik.. asalkn baby sihat.. lgpn dh sesuai dgn sye.. perut besar kang xlarat plk nk jln