boleh ke time pregnant ni mengidam nak makan ramen pedas boleh ke ??

usia kandungan baru cecah 8 week

3 Balas

Makan sekali sekala tk apa. Jgn la makan kerap pastu banyak pulak, nama pun junk food. Mengandung ke tak mmg tk elok makan kerap dan banyak. Tp kalau teringin tu sekali makan cukup.

3y ago

Lepas tu lain orang lain penerimaan. Sorang cakap gugur sbb ramen tk semestinya awak pun akan gugur sbb ramen. Sy tk suka tgk org momokkan bab makanan sampai tk boleh makan konon akan gugur. Cuba makan sesuap dua, tggu kejap tgk reaksi badan awk sendiri mcm mana. Kalau tkde pedih ulu hati, teruskan habis sepaket yg dimasak tu. Lepas tu tunggu pulak reaksi badan mcm mana.