Scan detail

Usia berapa minggu utk scan detail n nak tahu jantina ya.... sya baru 16w....

12 Balas

Kalu detail scan 18w keatas da boleh buat..mcm sy cekup 16w da nampak jantina kebetulan bby tunjuk..tp org ckp lau lelaki mmg senang nampak..

Saya detail scan dlu 23weeks.. tpi saya rasa paling best nak detail scan antara 25-28 weeks sbb mmg nampak la muka baby..

Dulu dedua anak 18weeks dah nampak . Mungkin sebab dedua boy so senang nampak jantina .

18week . khms ni sy buat dekat hospital kerajaan . hrp² baby okey n sihat .

Sy bru jer check jantina bby 16week ne. Tpi dr ckp masi kcl lgi blm npk..

Sy buat details scan 18weeks, dah nampak gender skali..

Biase 16 hgga 28 week dah boleh scan jantina

27 w cnfirm da nmpk jntina baby

18 weeks..

Agak² 20w