Detail scan

Assalamualaikum, nak tanya biasanya minggu keberapa ya yang sesuai untuk detail scan tahu jantina baby?

3 Balas

18-26w boleh buat details scan/ gender scan (tengok pada klinik swasta jugak) Saya buat details scan pd 21w, anak bg kerjasama, so dpt tau gender. . Hari tu rutin scan kat KK, 30w pun anak bg kerjasama sama lg nmpk gender lg. 🥰

Nak buat details scan lagi cantik 20 weeks ke atas, haritu saya buat 21 weeks smua nampak jelas🥰

Waalaikumsalam. Detail scan boleh buat dlm 20w keatas