Detail scan

Ibu ibu buat detail scan @ scan jantina seeloknya minggu ke berapa ya ?

20 Balas

19w & 21w nak skodeng gender bby, tp bby x bg kerjasama, bby kepit xnk tnjuk 😅 Depends pd bby jgk. Kdg de kepit xnk bg tnjuk, kdg time scan posisi de menyukarkan doc utk skodeng tut de. Hopefully next month bby nak tnjuk lh. Exited nk tau gender de even ni kndgn yg ke5 😅

Klau awal² blh ke nk scan..sy igt next week nk msuk 12wk nk scan..juat nk tau keadaan baby..sbb sy alahan teruk n susah minum air..boleh ke klau nk scan?

4y ago

Oohh mcm tu ke..tq ye utk info..

detail scan seeloknya nurse kata 20 hingga 25week. Masa tu baby tak padat lagi. So senang nampak semua dlaman dia jelas.

Kalau tmpt sy detail scan + gender masa 20w-24w. Masa scan 22w doc kata elok scan 23w nnt baby nmpk besar sikit.

Saya buat masa 22Wks. Alhamdulillah gender baby semua boleh nampak dah 😃

18weeks - 24weeks . saya buat dekat sonovision

Details scan boleh buat dlam 22-24weeks sis..

Depends klinik.. Kat umah saya 20w-28w

18w. Kalau 👶 bg kerjasama dh nmpk

18w above. Tengok klinik jugak sis.