Baby bump

Usia baby 10 minggu 5 hari, tapi baby bump tak nampak lagi. Biasanya berapa usia kandungan boleh nampak baby bump ?

38 Balas

Org tak nmpk sy mgandung smpai sekarang 32 week . Sy bukan badan yg besar . Bdan size m now size m juge. Baju seluar smua okey jer . Tapi kakak sy 34 week jaln kluar bersama2 . Semua org tegur die da brpe bulan besar perut mcm nak terkeluar dah .. membawang2 die pun cakap adik sy pun pregnant juge tak jauh beza pun 2 minggu jer beza kite org. Baru lah org tu cakap larh tak perasan badan kecik 😣 sy pun bile2 jer ikutkan baby boleh kluar . Tapi smpai hati xde yg nmpk sy pregnant.. nk ambil gmbr buat kenangan alahai mne perutnye segan yg kat dalam nak tunjukkan kn diri . Takpe la yg penting sihat .