Saya last period 5/9. Check upt pagi tadi samar2. Positif ke?

UPT samar2

Saya last period 5/9. Check upt pagi tadi samar2. Positif ke?
16 Balas

sy mule2 tu pon sama mcm sis samar2, biasa sblum2 ni sy cek tk smpai 2min mmg tk naik lgsg, lepastu sy terdetik nk cek awal bulan 9 haritu cek2 terus naik samar2 dan hari2 berikutnye pon sama makin terang sis 😅 mule2 sy mmg tk caye sbb sy period tk regular, alhamdulillah pegi scan dh nmpk kantung 5w 🥹 in sya Allah sis ade rezeki tu nanti, cuba cek hari2 waktu pagi air kencing pertama bgun tido ye 👍🏻

Klu pengalaman sy klu jnis ni kena tggu double line terang br leh caya.. klu samar kdg kena scam.. sbb sy dl guna upt ni la.. naik double line bila cek guna cb xpregnant pun.. g scan pun mmg x… huhuhu.. better cek skli lg nnti.. tggu lg seminggu n cek guna cb or yg jual kat watson tu… lupa nama dia

sy pun dr awl tahu pregnant guna ni. tp sebaiknya awk guna upt lain, better beli dekat farmasi. nt try test lg skli ye. in sha allah ada berita baik ni 🥰

Try dipntell sis.. upt jenis ni dia lambat terang line tu. Saya prnah pakai jenis ni naik line mcm sis, skali pakai dipntell dah terang line.

rasanya dah nampak double line.. tapi kalau tak confirm, cuba ulang test lagi few days.. saya pun macam tu jugak

nampak dah tu sis tak samar pun. tahniah sis! 💜 tapi kalau nak double confirm, sis cuba guna UPT jenis lain

Dulu saya guna upt ni lagi samar n alhamdulillah mmg positif. Lagi 2/3 hari try lagi lepas bangun tido

double line ni... test blik lepas dua hari mesti terang... jaga diri jgn buat keje berat..

Sis bli upt yg mahal skit yg tinggi hcg. InsyaAllah test double line terang

dah ada tu sis,sis ti check lg 2minggu.pastikan sia jgn bersama suami dulu