Upt samar sangat

Saya last period 19/1 , Opk positif 4/2 , DPO1 5/2 Normal ke level hcg saya samar2 macam ni? #ingintahu #firstbaby

Upt samar sangat
6 Balas

hye sis...sy tk pandai sgt nk kira opk n dpo tu..slalu guna calander je..tp apa yg sy nampak..samar2 tu kebiasaannya +ve..mgkin hcg sis rendah..nanti sis test lg k esok..waktu pg urine yg pertama..sy guna upt yg mcm sis nie juga..valid keputusan pd sy..sis cuba t tau..take care sis..

1y ago

terima kasih sudi jawab sis .

tak taula saya pon ni ki guguran yang 5/1/23 upt dari 8/2/23 samar2 saja macam ni ada pandarahan da 8 hari saya cik upt lgi samalam.18/2/23.masih lgi samar2 dua lain juga.ada tak yang parna bagini..😭😭

pastu saya tak parcaya cik lagi pi kilinik doktor bagi surat untuk rujuk buka buku tapi yang tangal.12/2/23 saya pandarahan sampai la sakarang ini saya cik masih lgi dua.lain..ada tak yang parna macm saya ni..

9mo ago

bangla eh

normal sis..kira prgnt tu..mcm sy opk pd cd 19..lps tu dpo 9 ke 10 sy sje test upt da samar..

nnt try amik urine yg pertama..awal pagi cmtu..

ini yang yang partama saya cik