Alhamdulillah, UPT Positif. Cek UPT lagi 9 hari sebelum period.

2 hari lepas masih samar2 #firstbaby #1stimemom#pregnancy

Alhamdulillah, UPT Positif. Cek UPT lagi 9 hari sebelum period.
7 Balas

salam sis nk tanya. masa sis cek ni kan before hari sis sepatutnya period kan. masa ni sis ada rasa/simptom pregnant dah ke? mcm mual, sakit pinggang. ada ke?

3y ago

ok sis. trm kasih jawab soalan saya. lepastu nk tanya. masa sis cek ni waktu subuh ya? air kencing pertama ya?

Alhamdulillah tahniah. Tunggu sebulan lewat period. Test semula. Dapat je double line sama terang dah boleh pergi klinik untuk pengesahan kehamilan.

3y ago

alhamdulillah, dah 16weeks harini

tahniahh . best nyaa .. doakan saya sis ?. dua hari dah lewat period , tapi tak berani lg nak cek upt .ttc 8bln ??

3y ago

inshallah semoga ada rezeki buat sis. Aminn. saya 16w dah, post lama tu hehe

wahh kita sama sis, testpack seminggu sebelum due period bulan lepas. Sekarang dah 7week

3y ago

alhamdulillah tahniah juga! saya dah 16w

Wah, Alhamdulillah, jaga diri?

tahniah