HB gentting low

hi uols. i dont know what happen tu my hb reading, poor my baby T_T... last month my hb reading was 11.3, then last 3 weeks it was drop until 9.8 TT_TT.... and yesterday it drop again became 8.3... e/day i eat vitamin, drink mineral water more than usual.. anyone have idea to overcome hb problem?

12 Balas

Ambil iberet.kandungan ironnya 500mg berbanding vitamin yg lain suma 100mg.boleh makan bila2 samada sebelum atau selepas makan.kdg2 ada yg mual bila makan iberet,so sy ambil waktu mlm.ble tido tak rasa sgt mualnya.