Hb Low

Untuk naik kan hb low , dah cuba mcm2 tak naik ?? ada cara lain tk

10 Balas

Makan delima.. insya Allah menjadi. Kalau boleh minum koko yg dalamnya ada kurma. Pun boleh juga membantu. Sy minum sawanah koko tu hb cantik je 12 smpai nak bersalin. 😊

Makan pati delima, buah naga, makanan tambah darah mcm sayu bayam, kerang, daging, boleh cuba juga susu everyday 😁

Sy mkn jus mamamariam pastu sy ambil iberet.. Hb sy Alhamdulillah ok dr awl pregnant smpai ke hr bersalin

mkan daging merah,hati...dlu sis pun kurang hb...skrg dah ok...suami slalu bawa mkn daging merah😊😊

sama la sis mcm2 dah makan..sekali pergi cek gula dngan darah drop ke 9.8 dripda 10.6 stress jugak

Sis dah cuba makan guava/jambu batu? Makan banyak sayur yg tinggi kandungan iron.

Pati delima de try minum..... Ubt nurse bg tuh makn la.... Makn kerng... Ayam.

Sy makan buah ja.. Skrang maintain 11.5 ja

makan ikan bilis

Makan hati ayam