Adakah anda merasakan ukuran perut anda tidak seiring dengan minggu kehamilan anda?

Voice your Opinion
Ya, ukuran perut saya terlalu kecil
Ya, ukuran perut saya terlalu besar
Tidak, saya rasa ukuran perut saya okay

873 respon

11 Balas

selalunya saiz mesti akan beza seminggu / lebih mcmtu. tapi doktor kata masih normal. cuma yela kita mesti trfkir juga. sbb risau 🥹 tapi kalau ikut saya dan suami, mmg tak berapa nak besar dan tinggi orgnya. mgkin bby pun kena faktor gen🤣

sy dh mmg obese..lelemaks mmg byk kt perut pon..baby bump pon ssh no beza sebab masih di selimuti lelemaks..org x notice pon sy pregnant sebab mmg dh mmg bdn sy sama je xpregnant pon..perut tersorok..🤣🤣

3mo ago

Tula, kdg org xthu yg kite pregnant, yg thu tu thu lh.. Hihi.. Tp xpela aslkn bby sihat je dh syukur 🤲 sme lh kite sy pn 14mggu 1hri , due pn hjung bln 8🫢 semoga dipermudahkn urusan bersalin kite ye 🤲

Hahaha, sy mmg sedia bulat2 berisi, perut blemaks 🙈 jd perut npk besar, apalg kalau bloating 🤣🤣 tp masa ukur d kk, misi ckap ok ja 🤟🏻

perut MMG dh ada lemak sblm ni JD bila bby membesar bru masuk 5 bulan dh nmpk LG bby twin nmpk bsr

3mo ago

Saya pun org cakap mcm tu. Kita mmg dah obes seblm mengandung🤣

Dah ada lemak sedia hehehhe jadi ada sedikit besar

alhamdulilah ok

hahahaha

Dulu seiring je

kecil😁

👍