Ibu, adakah ubat zincofer membuat anda pening?

Baca sini : <a href='https://my.theasianparent.com/zincofer-untuk-apa' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/zincofer-untuk-apa</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

1162 respon

16 Balas

mlm td tersilap langkah. lps mkn zincofer, tak smpai ½ jam sy dah gosok gigi. Ahh sudah.. muntah, keluar zincofer yg kapsulnya hmpir larut dgn tosai mkn kt kedai 😂😂😂 moral of the story, jngn mkn supper . Time tidur, tidur!

Tekak Sya tk boleh trima ubat ni, stiap kli mkan je nk muntah, 2,3bulan try mkan tpi tak da perubahan, last minta doc tukar kn,

trimester ptama ye,pening + muntah..bila msuk trimester kedua dh ok..takde pening ataupun muntah

Yes.. rse loya sgt sgt sampai pening kepala mcm migrain. Perut xselesa lpas mkn ubt ni

Sy hampir pitam sbbkan mkn ni. then mintak Dr tukarkan ke Iberet baru okay 🥰

bau ubat ni pun xblh.. sabo jelaa 😂

Tak pening. Lebih kepada loya🥴

for me yes..doc chnge it to iberet

ini yg dpt dtelan,x pening😊

ya ..lepas telan muntah teruk