Ubat kuat rahim

Ubat kuat rahim sekotak memang ade 20 biji je ke ? Kalau dah habis 1 kotak tu boleh beli lagi atau kene refer doktor jugak ?

4 Balas

Jgn beli sembarangan, mcm sy ituhari doc bg sy duphaston tu utk 2minggu mcm tu, lps tu doc akan scan semula dan tgk keadaan kita mcm mana, klu baby ok dan dah takde bleeding, doc takkan bagi lagi dah ubat utk kuatkan rahim tu.

1y ago

Rasanya mcm tulah sbb ianya ubat terkawal

doktor bg ikut keperluan. kalau dah habis, ye stop makan. kenapa nak sambung lg. nanti kan ada next TCA lepas ubat habis so masa tu tanya k

ubat kawalan x boleh ambil sesuka hati, ap ii kne refer pd doc dlu

Refer doktor